12 agosto 2009

UNA ILUSION, UNA IMAGEN





Nunca una imagen reflejó tanto mis emociones, esta mañana mientras ojeaba el ultimo ejemplar de ultrafondus he tenido la satisfacción de ver que era yo, un colage o no, que me situa en la lo alto de la Flegere a escamos kilometros de mi meta, Chamonix, no doy credito pero si soy yo de espaldas corriendo frente a esta majestuosa montaña, el Montblanc, que vibraciones.........ser imagen en el logo 2009 de la UTMB........

De arriba a abajo, mis Oakley Mframe, mi camiseta TNF, mi bolsa de hidratación Tresher de TNF, Un paclite de TNF adosado a la malla externa, unas malla mizuno, polainas raidlight, zapatillas TNF Rucky Chuky, un buff en la muñeca y un sueño por delante.........

10 comentarios:

Breto dijo...

Uf!que bueno!!es una señal tio!una motivación extra para ese gran reto!!

Anónimo dijo...

Te juro k al ver el logo me he dicho,¿Pero si se parece al Jordi?, me he quedado de piedra cuando he leido k eras tu, pues nada ENERGIA MAXIMA makina, un fuerte abrazo....Oscar

Anónimo dijo...

Quan he obert el correu i he vist aquesta foto tant xula he pensat OSTRES!! si sembla el Jordi,....serà per fer nos una samarreta als amics???
Però si aquest es el logo de la UTMB 2009 i han triat aquest imtage, no hi ha dubte, com el Salvador B. , es un senyal!!!
Corre,camina i mira amb els teus ulls tot allò que la resta de mortals potser mai podrem contemplar ni trepitjar.
MOLTA FORÇA, tu pots Kampió!!!

Joan Molleric dijo...

Hola Jordi i Montse,soc en Joan Prats,no ens coneixem...per-ho el Emili i la Josepa si us coneixen i an compartit amb tú o vosaltres més d´una caminada.
soc una amistat d´ells ,el Emili es va iniciar al mon del senderime amb mi.
Ells me han parlat de tú en varies ocasións.
Jo porto 2 anys sense participar en caminades llargues,bé... aixó no ve al cas.
Mirare de fer el seguiment per google heart amb els vostres dorsals
Espero que aquest any os vagi tot molt bé.
Salut,Força i Sort!!!

Raül dijo...

Vinga nano! Mentre la resta tenim malsons amb les muntanyes i les dificultats, tu apareixes a la promoció. D'això se'n diu que n'aprenguin!
Ànims i amunt!
Sort,
Raül

Anónimo dijo...

Ei Jordi. Eres un auténtico, ya te lo decía yo de pequeñito...

as.lanza

Breto dijo...

Simplemente expectacular!!ese encuentro en las alturas con Kilian el grande!!..pero como coj...se puede subir al Mont blanc corriendo??????????????????????????

Anónimo dijo...

Vinga Jordi, anims¡¡ que no hi res imposible per tu. Tens la força de la ment i tens la del cos....que més vols. Triturals.....a tots.
Força¡¡¡¡¡¡ Josep

Anónimo dijo...

animo jordi. ke ya esta aki... mucha suerte campeon. antonio

cobra dijo...

ENHORABUENA NIÑO JORDI SALUDOS MIOS DE MI MUJER ANA Y DE MIS HIJAS CELIA Y CLARA, DALE UN BESO DE NUESTRA PARTE PARA MONTSE .QUE TENGAIS BUEN VIAJE DE VUELTA A CASA(salut i força al canut).