22 agosto 2009

Chamonix, Chemin de L'ours 123



Han transcurrido 7 días desde que llegamos a Chamonix y repetimos estancia en el cálido y acogedor Chalet du Glacier, nuestro peculiar campamento base en Chemin de l'Ours 123, hemos decorado la fachada con el poster del UTMB y nuestras zapatillas, se nota que la casa está tomada por corredores.



El UTMB a 7 días vista, Emili y yo no paramos de disfrutar de las posibilidades que ofrece el valle, balcón norte, balcon sur, el Brevent, Plan de Aguile, Mar de Glace, la Flegere o el Montblanc, sitios para perderse y disfrutar, con la "Velo" hacia Montets, Forclaz, Martigny... Montse, Marta y Josepa también estan preparando la otra cara del UTMB, la del seguimiento, que durante tantas y tantas horas tendrán que subir y bajar autocares para hacernos llegar todo su apoyo.El pasado miércoles volví a repetir la ascención ligera al techo de los Alpes, el Montblanc, bambas, mallas, casco y piolet fruto de mi pasado alpinístico, bolsa de hidratación. Les Houches 07:00 am y para arriba, Nit d'Aguille, Tete Rousse, Gouter, Vallot y a las 12:30 am Montblanc, me giro para contemplar la majestuosidad del paisaje y ver la arista cimera y allí estaba el amigo Kilian Jornet apurando como yo los últimos metros con su trote singular, no era mal de altura, era la pura y dura realidad, compartimos la casualidad, la cima, buenas sonrisas, el mundo es un pañuelo.....que mayores satisfacciones pueden dar las montañas, así son......compartimos descenso, nos fotografiamos con Montse, Marta, Josepa y Emili en las proximidades de Tete Rousse y proseguimos el descenso hasta Les Houches. Espectacular el tiempo empleado por Kilian, poco mas de 3:30 hrs desde Chamonix, uffff!!!Me he encontrado mejor respecto al año pasado y de nuevo me ronda en la cabeza volver a repetir, pero esta vez un pelín mas ligero de material, ya veremos.........Aquí la rutina es levantarse, desayunar como reyes en la mesa que no falta detalle, tema de conversación, que montaña o camino coger, las chicas de excursión, Bellachat, La Flegere, Mar de Glace, Tete Rousse....., Emili preparando sus 40 hrs de UTMB y yo acumulando mts positivos y volumen con mi bici, al caer el sol la cocina es el centro de atención, buena mesa y buena compañía.

14 comentarios:

Ruben dijo...

Vaya envidia más sana que me dais ...

Espero que este año lo paséis mejor que nunca y tú Jordi, seguro que das el campanazo.

Salut i força

Robert Compte Gordi dijo...

Tinc la pell de gallina!! Jordi Martinez i kilian buffff, et desitjo lo millor!

Una abraçada molt gran per els dos.

Molta sort Jordi ja has fet historia.

Robert.

Sergio dijo...

Ja veig que esteu aprofitant al màxim els dies a Chamonix !!! Nosaltres sortim cap a ahi el dilluns de matinada. A veure si fem una quedada per prendre alguna cosa ...

Una passada lo del Mont Blanc amb Kilian ... Ho vaig llegir al seu blog i em sembla alucinant. Tant el emps que va emprar ell com el que tu vas fer !! Oooo ... Enguany estaràs entre els millors del UTMB.

Breto dijo...

Go,Go!!!ale,ale!!vinga,vinga!!vamos,vamos!!,ondo,ondo!!!!!

Raül dijo...

Tota la sort del món a la cursa i als entrenaments! Això és gaudir de la natura i la muntanya. Estarem pendents des de Manresa de com et va anant la cursa. Una abraçada i no paris!
Sort !!*!!

llembresku dijo...

Hola Jordi, sóc aquell noi amb el que vas estar parlant al refugi Gouter mentre et canviaves. A la poca estona se sortir tu, va aparèixer el Kilian. Vam quedar flipats. Amb el que ens va costar a nosaltres fer el cim, i dos paios va i el fan amb bambes i des del poble!!! Us vam esperar que baixessiu, però quan ens en vam adonar ja havíeu passat pel refugi. Tenim fotos teves i del Kilian baixant pel pedregam de sota el Gouter. Si les voleu, diga'm algu!! Molta sort a la UTMB, us seguirem des de casa però!!!

Anónimo dijo...

Hola,Jordi,sóc el jaumet Bragulat,
ja s'apropa el tema i veig que esteu força animats i les noies també,això m'agrada bon rotllo.Si llegeixes això abans de sortir a UTMB ànims per tu , per L'Emili i d'altres , bona ruta per les noies que tindran feineta a seguir les vostres evolucions per aquestes muntanyes.
Salut i molts d'ALE,ALE,ALE......

Anónimo dijo...

Tot viatge és, o pot arribar a ser un viatge trascendental.Tant se val l´objectiu:els camins tenen viaranys que menen a jardins desconeguts, a topants que només la imaginació limita.Esperem que la descoberta d´aquests jardins esdevinguin una gran experiencia company.
Molts serem els que us acompanyarem peró uns pocs els que fareu l´esforç , TOTA LA NOSTRA ADMIRACIÓ PEL MAGNIFIC ESFORÇ QUE SUPOSAN LES GRANS GESTAS.
Una abraçada.
Toni.

Unknown dijo...

Disfruteu de aquets dies,Ja tinc els vostres dorsals per fer el seguiment de la UTMB AMB el Google earth,tu ets el 23 y el Emili el 3488.
Sortida a les 18:30h el dia 28-08.es aixi?
SALUT I FORÇA AL CANUT!!!

Anónimo dijo...

tot a punt per seguir la UTMB amb el sr.google,el qui tria cançons a gust, Jordi i Emili.
Som molts els qui pensem en vosaltres i en la distància us acompanyem i animem,
ara el descans previ i necessari per que tot el cos, que ja sap el que es pujar dues vegades seguides al Montblanch en pocs dies, s'enrrecordi,lluiti,resisteixi i guanyi
una abraçada molt i molt forta,
amb el cor

Xesc dijo...

Ep arrivat el dia somiat... us desitjo tant a tu com al Emili que el cos doni tot i mes del que te dins. Força al coco per aquells moments que el cos vulgui descansar.

A disfrutaaaaaaaaaaaaaaaar.

Xesc

Jaume Tolosa dijo...

Molta força Jordi. Encara que no ens coneixem personalment, pel que t'he anat seguint estic segur que aquest any l'UTMB parlarà més català que mai!!!
Jaume

Unknown dijo...

fELICITATS!!!

Anónimo dijo...

FELICITATS!!!!!!!