27 junio 2009

Andorra Ultra Trail Vallnord, la volta a tot un pais.


Sabado 4 de Julio, 00:00 hrs, estación de Arcalís, 105 kms, 7.700 m de desnivel positivo y 8.300 de desnivel negativo, pendiente más fuerte: 42% (882 m de desnivel en 2,1 km), subida más larga: 8,5 km (1.452 m de desnivel, es decir 17% de pendiente), llegada al centro del pueblo de Ordino, todo un reto por delante........




3 comentarios:

Anónimo dijo...

Jordi,Felicitats...segueixes sent galàctic,...impresionant!!!
Dijous 9Juliol al33 sports d'aventura,amb Kilian i tu,segur que veig el que heu fet...
Persones com tu,com aquells amb qui comparteixes fites admirables fan que tinguem un exemple a la vida del que un esser humà pot arribar a fer amb voluntat,sacrifici,esforç i també somriures,
gràcies!!!!
Montse, tu vals tant com tot allò que no te preu!

Emili dijo...

Hola super-mega-giga crack...poca broma ara si que t'ha vist d'aprop el Kilian "s'ha quedao con tu cara" segur que tampoc et te por, pero quin honor tan gran haber pogut compartir ni que sigui uns minuts en cursa amb aquest gran atleta, que fa temps esta fent historia amb l'edat que te. Tambe no li vull treure merits al Salvador Calvo que vam tenir l'ocasio de intercanviar unes paraules i va demostrar categoria que com persona sembla encara mes gran que com esportista.
No es ni sort ni casualitat que tinguis aquest nivell de forma fisica, es constancia molta feina i moltes hores de dedicacio que nomes s'aconsegueix amb una gran motivacio. No es el començament dels teus exits pero soposo que tampoc es la ultima linea que escrius en aquesta cursa personal que t'has proposat.
¡¡¡Moltes felicitats Jordi!!!!que ho gaudeixis tant com et mereixes.
(P.D. Aprofito per felicitar des d'aqui al teu tocallo de nom i cognom i tambe el meu amic Belastegui que es va estrenar amb la modalitat trail amb un gran resultat demostrant que tambe es gran fondista, ....em teniu acomplexat "mamons")

cobra dijo...

muy bien jordi eres un fenomenoool dale recuerdos a montse